1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. 2000 гледат ЦСКА в Русе

2000 гледат ЦСКА в Русе

Тренировката на „червените” предизвика огромен интерес, Мораес 15 минути раздава автографи

2000 гледат ЦСКА в Русе

ЦСКА предизвика истинска истерия след пристигането си в един от червените бастиони - Русе. Там вчера футболистите на Стойчо Младенов проведоха официалната си тренировка преди възловия мач с Лудогорец. Армейците тренираха на обновения наскоро стадион "Аристон" (б.а. - бившия "Локомотив"), където преди са играли отборите на Локомотив Русе и Корабостроител, а заниманието им бе изгледано от 2000 ентусиазирани привърженици, феновете не спряха да пеят и скандират познатите рефрени от репертоара на червената агитка през цялото време, като надъхаха здраво отбора преди днешния финал за титлата в Разград.

Заниманието на ЦСКА започна точно в 18:00 часа и продължи до 19:20. На него присъстваха и бившите футболисти Никола Христов и Валери Кулинов.

Те пожелаха успех на Стойчо Младенов в двубоя с Лудогорец. Мораес и М’Боли пък бяха най-търсените за автографи, като бразилецът се разписваше на най-различни артикули в продължение на 15 минути. Очаква се днес в Разград да пристигнат поне 2500 фенове на армейците. Домакините са предоставили 750 билета за агитката на ЦСКА, но това няма да попречи на поне още толкова запалянковци на 31-кратните шампиони да заемат места в други сектори на "Лудогорец Арена".

Най-вероятно привържениците, които не успеят да се сдобият с билети и пътуват до Разград, ще гледат двубоя в близките до стадион "Лудогорец Арена" кафенета или от възвишението зад сектора за гости, което спокойно може да поеме 1000 души. Стадионът ще отвори врати в 18:00 часа, а агитката на ЦСКА ще бъде съпровождана от полиция от момента на пристигането до заминаването й. "Първите тържества за 32-ата титла ще бъдат на площада в Разград", заканиха се привърженици на червените. Тръгваме без билети. Който влезе - влезе. Останалите ще подкрепяме отбора отвън", казаха още те.

Лиъм Купър: Томаш е брилянтен

Той призна, че е имал разговори с Илия Груев и Стилиян Петров преди трансфера

Славия отнесе 3 000 лв глоба заради влизане в съдийската стая

Цялата сума от глобите на "белите" е 10 000 лева

БФС глоби Левски с над 8 хиляди, а ЦСКА с 4300лв

Вижте всички решения на Дисциплинарната комисия тук

Над 15 000 лева глоба за Спартак Варна след дербито с Черно море

10 000 са заради надвишаване цената на билетите за привържениците на гостуващия отбор

Вальо Илиев: Не искам да виждам такова лице на отбора

"С това поведение няма как да продължаваме"

Митов: И двата отбора можеха да спечелят

„Резултатът е закономерен“

Крушарски проговори: Реших да напусна Локомотив

„Аз знам какво ще кажат за мен – пияница“

"Отборът на надеждата" е пред отпадане от топ 16 на Световното в Сеул

Световното първенство по футбол за бездомни се провежда по нова система

Ясно е кой ще свири Черно море – ЦСКА

Вижте всички съдийски наряди