1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. 2500 бултраси атакуват "Герена"

2500 бултраси атакуват "Герена"

Новакът "Ботев" (Пд) ще щурмува стадион "Ге­орги Аспарухов" с армия от 2500 свои привърже­ници. Бултрасите са в еу­фория след летящия старт с 3:0 над "Славия"

2500 бултраси атакуват "Герена"
Новакът "Ботев" (Пд) ще щурмува стадион "Ге­орги Аспарухов" с армия от 2500 свои привърже­ници. Бултрасите са в еу­фория след летящия старт с 3:0 над "Славия". Те сътвориха истинско шоу при разгрома на "бе­лите", който бе посветен на Цветан Василев. Соб­ственикът на "жълто-черните" си бе пожелал именно победа с такъв резултат за рождения си ден, който бе вчера. 
 
"Не успяхме да се чуем, но си­гурно е бил доволен", обя­ви спортният директор Александър Александров. Той разкри, че е пос­тигнал договорка с "Лев­ски" за броя на местата за фенове от Пловдив. 
 
"Казаха, че няма да има проблем за 2500 души. Надявам се, че всичко ще е наред", каза Кривия за "Стандарт". "Животът е такъв. Ще трябва да бием "Левски" и не само тях. Искам да играем добре и в Пловдив, и навън. Има какво още да се желае, но знам, че мо­жем. На всички ще им е много трудно срещу "Бо­тев", каза още Александ­ров. 
 
"Мачът с "Левски" е съвсем нормален. Няма да има еуфория. Радвам се за феновете си. За пръв път, откакто се върнах в България, иг­рая пред такава публика. Дано трибуните бъдат още по-пълни за следва­щите мачове", заяви ге­роят Иван Цветков. Изя­вите му срещу "белите"
бяха доста коментирани на "Герена". 
 
"Трябва да вземем мерки за Банка­та", обявиха бившите му съотборници от "Левс­ки".
 
Ръководството на "Бо­тев" пък благодари на фе­новете си за фиестата със специално обръщение.