Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Фокусиран съм върху футбола, призна хърватинът след 2:0 над Беласица

Стипич лаконичен за селекцията в ЦСКА

Томислав Стипич, старши треньорът на ЦСКА, отказа да коментира случващото се със селекцията на тима. "Червените" взеха до този момент единствено Иван Тасев, привлечен от Пирин. А хърватинът говори преди журналисти след победата с 2:0 срещу Беласица в първата проверка от подготовката. 

"Доволен съм от това, което показахме. Не е подходящ момент да говорим за отделни футболисти, трябва да изтъкнем силата на нашия отбор. Може да се изисква повече, но играчите се раздадоха, показаха желание. Сега ни предстои лагер в Банско“, започна Стипич.

„На 25 юни Амос Юга ще се присъедини към отбора. Изразявам благодарността си към хората, които подготвиха терена по начина, по който го видяхте, трябва да им отдадем значимото“, продължи хърватският специалист.

„Фокусиран съм върху футбола, аз отговарям за подготовката и тренировките, а преговорите с нови играчи се водят от ръководството. Когато има развитие с Иван Турицов, от клуба ще бъде обявено. Няма как да не искам Турицов, той е национал в разцвета на силите си. Интересен играч е, играе добре без топка“, добави Стипич.

„Фокусираме се върху подготовката на отбора и с малки стъпки да напредваме към успехите. Към голям клуб като ЦСКА няма как да няма интерес от медиите, засега това, което се появява в медийното пространство е коктейл от истина и неща, които ще се случат занапред“, сподели още той.

„Работя с този отбор 10-12 дни, има един месец до началото на първенството, в този период, който и да дойде и може да вдигне класата, е добре дошъл“, завърши Томислав Стипич.