1. Novsport
  2. Фен Зона
  3. 1000 “сини” се стягат за Гоце Делчев

1000 “сини” се стягат за Гоце Делчев

На специална среща в четвъртък вечерта на “Герена” агитката прекрати войната със своите любимци

1000 “сини” се стягат за Гоце Делчев

От фенклубовете на “Левски” обещаха поне 1000 запалянковци да подкрепят отбора срещу “Пирин” (Гоце Делчев) в неделя. За подобен мач обикновено пътуват до 500 души.

На специална среща в четвъртък вечерта на “Герена” агитката прекрати войната със своите любимци. Имало е доста упреци, след като при 1:2 с “Ботев” в сектора за гости се появиха само 7 “сини”, а за 1:2 с “Локомотив” (Пд) сред ултрасите цареше демонстративно мълчание или освирквания. От ръководството обаче също са обявили разочарование от действията на уж най-верните привърженици. Наско Сираков е повторил своята теза, че за три месеца отборът ще бъде вдигнат. Феновете са декларирали доверие към новия треньор Славиша Йоканович. Въпросът защо не е бил върнат Станимир Стоилов също е бил зададен.

В крайна сметка запалянковците обещали рядко виждана подкрепа в Гоце Делчев. И че отново ще бъдат 12-и играч на отбора. “Чакайте най-малко 1000 човека и няма да спрем да ви подкрепяме”, се откроило сред обещанията от агитката. Всичко лошо е било забравено и от двете страни. Но някои фенове уточнили - само не се срамете повече....