1. Novsport
  2. Фен Зона
  3. 5000 посрешат новия Ботев (Пловдив)

5000 посрешат новия Ботев (Пловдив)

Около 4-5000 фенове на Ботев Пд се очаква да се стекат на стадион Пловдив за днешното официално предста­вяне на отбора преди старта на сезона в "А" група. Жълто-черните ще представят състава си в контрола срещу албанския вицешампион Теута

5000 посрешат новия Ботев (Пловдив)
Около 4-5000 фенове на Ботев Пд се очаква да се стекат на стадион Пловдив за днешното официално предста­вяне на отбора преди старта на сезона в "А" група. Жълто-черните ще представят състава си в контрола срещу албанския вицешампион Теута.
 
Спарингът започва от 18.30 часа. Запалянковците ще могат да видят за първи път в Пловдив през това лято изцяло обновения си любим отбор. Запалянковци­те са обнадеждени, че още през първия си сезон в "А" група, след завръщането в елита, Ботев Пд ще успее да се превърне във фактор в родното първен­ство. Те са подготвили и поредното си уни­кално пиротехническо шоу по трибуните.
 
Както е известно, официалното предста­вяне на Ботев първо­начално бе планирано да се състои на стади­он „Христо Ботев". Впоследствие обаче се взе решение двубоят с Теута да се проведе на стадион „Пловдив", известен като Голя­мата къща. Промяна­та настъпи, за да се запази новата тревна настилка на „Колежа" преди първия офици­ален мач за сезона, който е на 11 август срещу Славия.